Η πιο «κυπριακή» χριστουγεννιάτικη διακόσμηση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η πιο «κυπριακή» χριστουγεννιάτικη διακόσμηση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα έλκηθρο «made in Cyprus» κάνει τον γύρο του διαδικτύου αυτές τις γιορτινές μέρες.

Με τα Χριστούγεννα να απέχουν, μόλις μια ανάσα, η περισσότερη Κύπρος, αν όχι στην ολότητά της, βρίσκεται στο εορταστικό κλίμα της χαρμόσυνης γιορτής.

Πολλοί είναι εκείνοι που στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τις οικίες και τους κήπους τους με πολύχρωμα λαμπάκια, κορδέλες και φιογκάκια.

Ένας όμως συμπολίτης μας αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να σπάσει τη μονοτονία των «κλισέ» στολισμών Χριστουγέννων.

Έτσι, έκανε ένα «έλκηθρο» made in Cyprus, αποτελούμενο από μηχανή, χειροκίνητου τρακτέρ, η οποία ενώθηκε με καρότσα στολισμένη με φιογκάκια και κλαδιά.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE