Η πιο «κυπριακή» χριστουγεννιάτικη διακόσμηση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η πιο «κυπριακή» χριστουγεννιάτικη διακόσμηση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα έλκηθρο «made in Cyprus» κάνει τον γύρο του διαδικτύου αυτές τις γιορτινές μέρες.

Με τα Χριστούγεννα να απέχουν, μόλις μια ανάσα, η περισσότερη Κύπρος, αν όχι στην ολότητά της, βρίσκεται στο εορταστικό κλίμα της χαρμόσυνης γιορτής.

Πολλοί είναι εκείνοι που στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τις οικίες και τους κήπους τους με πολύχρωμα λαμπάκια, κορδέλες και φιογκάκια.

Ένας όμως συμπολίτης μας αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να σπάσει τη μονοτονία των «κλισέ» στολισμών Χριστουγέννων.

Έτσι, έκανε ένα «έλκηθρο» made in Cyprus, αποτελούμενο από μηχανή, χειροκίνητου τρακτέρ, η οποία ενώθηκε με καρότσα στολισμένη με φιογκάκια και κλαδιά.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Προεδρικές 2028: Μετρά δυνάμεις το ΑΚΕΛ- Μαυρογιάννης, Στεφάνου και η αναζήτηση του «υποψηφίου νίκης»

Μπορεί τα φώτα για τις Προεδρικές του 2028 να έχουν πέσει το τελευταίο διάστημα στον ΔΗΣΥ και στη μάχη που προδιαγράφεται στο εσωτερικό του, στο ΑΚΕΛ όμως η απουσία θορύβου δεν σημαίνει και απουσία διεργασιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE