Η πιο «κυπριακή» χριστουγεννιάτικη διακόσμηση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η πιο «κυπριακή» χριστουγεννιάτικη διακόσμηση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα έλκηθρο «made in Cyprus» κάνει τον γύρο του διαδικτύου αυτές τις γιορτινές μέρες.

Με τα Χριστούγεννα να απέχουν, μόλις μια ανάσα, η περισσότερη Κύπρος, αν όχι στην ολότητά της, βρίσκεται στο εορταστικό κλίμα της χαρμόσυνης γιορτής.

Πολλοί είναι εκείνοι που στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, τις οικίες και τους κήπους τους με πολύχρωμα λαμπάκια, κορδέλες και φιογκάκια.

Ένας όμως συμπολίτης μας αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να σπάσει τη μονοτονία των «κλισέ» στολισμών Χριστουγέννων.

Έτσι, έκανε ένα «έλκηθρο» made in Cyprus, αποτελούμενο από μηχανή, χειροκίνητου τρακτέρ, η οποία ενώθηκε με καρότσα στολισμένη με φιογκάκια και κλαδιά.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE