Η πρώτη ανάρτηση του Παφίτη μετά την αποχώρησή του από το Nomads – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η πρώτη ανάρτηση του Παφίτη μετά την αποχώρησή του από το Nomads – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

O Dimar πέρασε και από τις τρεις ομάδες του NOMADS και έφυγε από το reality χωρίς να κρύψει την στενοχώρια του.

«Η ψυχή μου θέλει να μείνει αλλά το σώμα μου... Τα χέρια μου δεν έχουν πλέον την δύναμη που θα ήθελα να έχουν... . Το σύμπαν θέλει να με σταματήσει εδώ... για να μην κτυπούσα περισσότερο» είπε όταν ο Σάββας Μπούμπουρας του ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Nomads. 

Ο Δημήτρης Μαρμαράς προκάλεσε την θλίψη των συμπαικτών του γιατί είχε πολλές νίκες στο ενεργητικό του, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν του επέτρεψε να συνεχίσει τις νίκες.

Ο Παφίτης βγαίνοντας από το reality έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Μια φωτογραφία του από την παραλία της Μαδαγασκάρης.

Το σχόλιό του: 'Μεγάλες ευχαριστίες σε όλους για την υποστήριξή σας. Είχα υπέροχες στιγμές...'.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE