ΚΥΠΡΟΣ: Κίτρινη προειδοποίηση από το Τμ. Μετεωρολογίας- Ισχυρές καταιγίδες

ΚΥΠΡΟΣ: Κίτρινη προειδοποίηση από το Τμ. Μετεωρολογίας- Ισχυρές καταιγίδες

Προειδοποίηση που εκδόθηκε στις 11 το πρωί της Τρίτης (4/12), από το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου, αναφέρει ότι το επίπεδο επικινδυνότητας βρίσκεται στο κίτρινο.

Η κίτρινη προειδοποίηση ισχύει από τις 11 το πρωί της Τρίτης μέχρι τις 11 το πρωί της Τετάρτης, αφού αναμένεται ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν τοπικά την περιοχή, με την ένταση της βροχόπτωσης να ξεπερνά τα 35 χιλιοστά ανά ώρα.

Δείτε την ανακοίνωση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE