ΛΕΜΕΣΟΣ: Πιάνουν τιμόνι οι οδηγοί λεωφορείων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πιάνουν τιμόνι οι οδηγοί λεωφορείων

Πιάνουν ξανά δουλειά από αύριο (Τετάρτη 5/12) οι εργαζόμενοι της ΕΜΕΛ, απόφαση που λήφθηκε πριν από λίγο (12:00 - 4/12) σε Συνέλευση των απεργών.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, συντεχνίες και εργαζόμενοι αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στο διάλογο μεταξύ των εμπλεκομένων μερών, αναστέλλοντας τα απεργιακά τους μέτρα, που ξεκίνησαν χθες.

Εν τω μεταξύ, όπως είχε χθες (4/12) ανακοινώσει εταιρεία, καταβλήθηκε σήμερα ο μισθός Νοεμβρίου στους εργαζομένους.

Σχετική ανακοίνωση αναμένεται να εκδώσουν εντός της ημέρας οι συντεχνίες.

Απο ΚΥΠΕ

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Ανέλαβε επίσημα τα ηνία της ΕΕ η Κύπρος: Έμφαση στην ασφάλεια, την ειρήνη και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση

Με επίκεντρο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ασφάλειας, τη στρατηγική αυτονομία και την ειρήνη στην περιοχή, η Κύπρος ανέλαβε επίσημα την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE