ΛΕΜΕΣΟΣ: Πιάνουν τιμόνι οι οδηγοί λεωφορείων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πιάνουν τιμόνι οι οδηγοί λεωφορείων

Πιάνουν ξανά δουλειά από αύριο (Τετάρτη 5/12) οι εργαζόμενοι της ΕΜΕΛ, απόφαση που λήφθηκε πριν από λίγο (12:00 - 4/12) σε Συνέλευση των απεργών.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, συντεχνίες και εργαζόμενοι αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία στο διάλογο μεταξύ των εμπλεκομένων μερών, αναστέλλοντας τα απεργιακά τους μέτρα, που ξεκίνησαν χθες.

Εν τω μεταξύ, όπως είχε χθες (4/12) ανακοινώσει εταιρεία, καταβλήθηκε σήμερα ο μισθός Νοεμβρίου στους εργαζομένους.

Σχετική ανακοίνωση αναμένεται να εκδώσουν εντός της ημέρας οι συντεχνίες.

Απο ΚΥΠΕ

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE