Ένταση στη Βουλή- «Ήρθαμε για τα χωριά μας που κάηκαν και δεν το σέβεστε»
Εντάσεις και αποχωρήσεις στη συνεδρίαση των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Περιβάλλοντος, που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή.
Με τις αντίστοιχες εθνικές ομάδες των χωρών Μπαγκλαντές, Μαλβίνες και Ταϊλάνδη, θα αγωνιστούν τα παιδιά.
Δεν χρειάζεται πάντως να ψάξει κάποιος παρά πολύ, για να διαπιστώσει πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο του ποδοσφαίρου σε αυτές τις χώρες.
Η Ταϊλάνδη είναι νούμερο 121, οι Μαλβίνες είναι νούμερο 152 στην κατάταξη της ΦΙΦΑ, η Μπαγκλαντές 194. Η Κύπρος είναι στην 86η θέση της σχετικής λίστας.
Περιττό να σας πούμε, ότι σε όλα τα μέλη της αποστολής, για να μεταβούν στο Μπαγκλαντές, θα πρέπει να τους χορηγηθούν διάφορα εμβόλια.
Πέραν του ότι τα παιδιά θα απουσιάσουν για μερικές μέρες από το σχολείο. Η αποστολή φεύγει μεθαύριο Παρασκευή (7/12) και επιστρέφει στις 14 του μήνα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις