ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ: Ο δικηγόρος κουμπάρος με τη Δικαστή

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΥ: Ο δικηγόρος κουμπάρος με τη Δικαστή

Συγκεκριμένα η κ. Καπετάνιου ανέφερε ότι η σύζυγος δικηγόρου που εκπροσωπεί κατηγορούμενους στην υπόθεση Συνεργατισμού, είναι ανάδοχος (νονά) του ανήλικου παιδιού της. Η ίδια ζήτησε τις θέσεις των μερών για αυτό το ζήτημα λέγοντας πως με τον εν λόγω δικηγόρο δεν είναι σχέση ανάδοχου και αναδεκτού και δεν έχει με τον ίδιο πνευματική συγγένεια. 

Η Κατηγορούσα Αρχή ανέφερε ότι η θέση του Γενικού Εισαγγελέα είναι ότι εναπόκειται στον ίδιο τον δικαστή αν νοιώθει πως μπορεί αντικειμενικά και αμερόληπτα να επιτελέσει το λειτούργημα του, έτσι η ίδια αλλά και οι υπόλοιποι δικηγόροι δεν έφεραν οποιαδήποτε ένσταση για το θέμα αυτό. 

Μετά την απόφαση τους η δικαστής ενημέρωσε πως δεν θα επιβάλλει εξαίρεση στην υπόθεση, εφόσον δεν υπάρχει οποιοσδήποτε λόγος για να γίνει αυτό.  

Να σημειώσουμε ότι  κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι οι Δημητράκης Σταύρου, Ερωτόκριτος Χλωρακιώτης, Μαρία Χλωρακιώτου, Καρολίνα Αγγελοπούλου, Μαρία Χρυσάνθου, Κωνσταντίνος Λύρας, Γιώργος Μαυρέας, Detiero Enterprises Ltd, CHL Enterprises Ltd και Ktimatiki kotrona Ltd. 

Οι κατηγορούμενοι είχε προγραμματιστεί να απαντήσουν στις κατηγορίες εις βάρος τους, ωστόσο δεν ήταν έτοιμοι και δόθηκε περαιτέρω χρόνος. Η επόμενη δικάσιμος ορίσθηκε στις 16 Ιανουαρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top