Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΛΕΜΕΣΟΥ: Συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΛΕΜΕΣΟΥ: Συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα του αυτοκινητόδρομου παρά τα Λατσιά.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας λόγω της έντονης βροχόπτωσης, σε αρκετά σημεία του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά την περιοχή Λατσιών, παρατηρείται συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων νερού στο οδόστρωμα, ενώ η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ: Κλοιός κακοκαιρίας με βροχές σε πολλές περιοχές - Η πρόγνωση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

*Η κεντρική φωτογραφία είναι εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE