ΕΛΛΑΔΑ

Βαρύ πρόστιμο για το GNTM! «Υποβαθμίζει την ποιότητα…»

Βαρύ πρόστιμο για το GNTM! «Υποβαθμίζει την ποιότητα…»

Βαθιά το χέρι στην τσέπη αναμένεται να βάλουν στον τηλεοπτικό σταθμό Star αναφορικά με το πετυχημένο ριάλιτι μοδα του καναλιού.

 

Σύμφωνα με απόφαση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στην Ελλάδα ο σταθμός καλείται να πληρώσει πρόστιμο 20.000 ευρώ για το Greece Next Top Model καθώς το ΕΣΡ έκρινε πως το περιεχόμενο του προγράμματος υποβαθμίζει την ποιότητα της ελληνικής τηλεόρασης.

 Ακόμη, το συμβούλιο εξέδωσε σύσταση για την εκπομπή, ζητώντας να αναφέρεται η ένδειξη «απαραίτητη η γονική συναίνεση».

Διευκρινίζεται παράλληλα πως το πρόστιμο αφορά τα πρώτα δύο επεισόδια της εκπομπής ενώ δεν αποκλείεται να «πέσουν» κι άλλες «καμπάνες» και για τα επόμενα που έχουν προβληθεί.

Άγνωστο αν και το OMEGA εδώ στην Κύπρο θα έχει ανάλογη τύχη καθώς δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει ενώπιον της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης ανάλογη υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top