Και όμως! Ποια διοίκηση ΑΠΟΕΛ αποτέλεσε πρότυπο για τη διοίκηση του… Απόλλωνα

Και όμως! Ποια διοίκηση ΑΠΟΕΛ αποτέλεσε πρότυπο για τη διοίκηση του… Απόλλωνα

Ο πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται με τους γαλάζιους της Λεμεσού να εκδίδουν το απόγευμα της Τετάρτης (5/12) ακόμη μια καυστική ανακοίνωση.

Μάλιστα στην τελευταία ανακοίνωση τους οι κυανόλευκοι αναφέρουν χαρακτηριστικά πως ο ΑΠΟΕΛ επί εποχής Φοίβου Ερωτοκρίτου αποτέλεσε ομάδα πρότυπο για αυτούς, ρίχνοντας με έμμεσο τρόπο τα πυρά για τον ΑΠΟΕΛ του… Πρόδρομου Πετρίδη.

Το απόσπασμα από την ανακοίνωση Απόλλωνα:

«Υ.Σ.: Δεν αποποιούμαστε κι ούτε αρνούμαστε ότι πρότυπό μας αποτέλεσε κάποτε ο ΑΠΟΕΛ… αλλά επί εποχής κ. Φοίβου Ερωτοκρίτου»

Εδώ ολόκληρη η ανακοίνωση!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE