Και όμως! Ποια διοίκηση ΑΠΟΕΛ αποτέλεσε πρότυπο για τη διοίκηση του… Απόλλωνα

Και όμως! Ποια διοίκηση ΑΠΟΕΛ αποτέλεσε πρότυπο για τη διοίκηση του… Απόλλωνα

Ο πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται με τους γαλάζιους της Λεμεσού να εκδίδουν το απόγευμα της Τετάρτης (5/12) ακόμη μια καυστική ανακοίνωση.

Μάλιστα στην τελευταία ανακοίνωση τους οι κυανόλευκοι αναφέρουν χαρακτηριστικά πως ο ΑΠΟΕΛ επί εποχής Φοίβου Ερωτοκρίτου αποτέλεσε ομάδα πρότυπο για αυτούς, ρίχνοντας με έμμεσο τρόπο τα πυρά για τον ΑΠΟΕΛ του… Πρόδρομου Πετρίδη.

Το απόσπασμα από την ανακοίνωση Απόλλωνα:

«Υ.Σ.: Δεν αποποιούμαστε κι ούτε αρνούμαστε ότι πρότυπό μας αποτέλεσε κάποτε ο ΑΠΟΕΛ… αλλά επί εποχής κ. Φοίβου Ερωτοκρίτου»

Εδώ ολόκληρη η ανακοίνωση!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.