Ευχή σε Ομόνοια και μετά… ΞΕΣΠΑΣΜΑ! «Δυστυχώς συμβαίνουν πολλά στην Κύπρο – Επιτήδειοι υπάρχουν…»

Ευχή σε Ομόνοια και μετά… ΞΕΣΠΑΣΜΑ! «Δυστυχώς συμβαίνουν πολλά στην Κύπρο – Επιτήδειοι υπάρχουν…»

Ο τεχνικός του Ονήσιλου, Γιαννάκης Ποντικός μετά την ήττα από την Ομόνοια στο κύπελλο ευχήθηκε στο τριφύλλι να κατακτήσει τον τίτλο ενώ αναφέρθηκε με έντονο τρόπο για το κυπριακό ποδόσφαιρο και τους ψιθύρους γύρω από τις ομάδες.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

«Καταρχήν συγχαρητήρια στο Γιάννη Αναστασίου και την Ομόνοια για την πρόκριση και να ευχηθώ ολόψυχα την κατάκτηση του Κυπέλλου. Θέλαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν πήραν χρόνο και να αφήσουμε καλές εντυπώσεις στο φίλαθλο κοινό της Κύπρου. Η διαφορά με τον αντίπαλο ήταν εμφανής. Είχαμε ανταποκριθεί αρκετά καλά. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και το παιχνίδι του Σαββάτου. Δυστυχώς στην Κύπρο συμβαίνουν τόσα πολλά που βάζουν τους ανθρώπους τους ποδοσφαιρου σε πίεση, σε δύσκολη θέση. Δυστυχώς εγώ και η ομάδα είχαμε μεγάλη πίεση στο παιχνίδι γιατί δεν θέλαμε να ξεφύγει το σκορ γιατί οι επιτήδειοι υπάρχουν και το χαλάνε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να διαψεύσουμε τους ψιθύρους και να προστατέψουμε την ομάδα μας από φακέλους».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE