ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δ. Πάφου επιχορηγεί τα δίδακτρα υπαλλήλων του για ανώτερες σπουδές

Ο Δ. Πάφου επιχορηγεί τα δίδακτρα υπαλλήλων του για ανώτερες σπουδές

Με στόχο την διαρκή επιμόρφωση του προσωπικού και την συνεχή αναβάθμιση των ακαδημαϊκών του προσόντων του προς όφελος των ιδίων των εργαζομένων, της Τοπικής Αρχής και της κοινωνίας ευρύτερα, ο Δήμος Πάφου συνεχίζει τις επιχορηγήσεις των διδάκτρων σε υπαλλήλους  του που κάνουν Ανώτερες ή εξειδικευμένες σπουδές.


Σήμερα, ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος παρέδωσε στον τροχονόμο του Δήμου Χρίστο Γιαννή επιταγή με το συνολικό ποσό των 7.763 ευρώ ως επιχορήγηση των διδάκτρων του για την απόκτηση του πτυχίου Νομικής και ακολούθως του Master στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Στο ίδιο πλαίσιο, έχουν επίσης επιχορηγηθεί ο Αναπληρωτής Οικονομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με το ποσό των 1.590 για το Certified Fraud Examiner, ο Εσωτερικός Ελεγκτής Ιωάννης Χατζηπαναγιώτου με το ποσό των 2.975 ευρώ  για τα εξειδικευμένα μαθήματα  «Εσωτερικός έλεγχος: Πρότυπα και εφαρμογή του Διεθνούς Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών»,  ο Αρχιτέκτονας του Δήμου Χρίστος Κωνσταντινίδης με το ποσό των 4.750 ευρώ  για το Master που απέκτησε στην Αρχιτεκτονική Τοπίου, η Μαρία Κλεοβούλου με το ποσό των 5.000 ευρώ  για το Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και η Μαρίνα Σπύρου με το ποσό των 4.265 ευρώ  για το Master που απέκτησε στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top