ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΙΡΟΣ: Σε ισχύ η «κίτρινη» προειδοποίηση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΑΙΡΟΣ: Σε ισχύ η «κίτρινη» προειδοποίηση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Από τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης (5/12) μέχρι τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (6/12) ισχύει η κίτρινη προειδοποίηση που έκδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Μάλιστα, όπως ανάφερε σε δηλώσεις του Λειτουργός του Τμήματος Μετεωρολογίας, το πρωί της Πέμπτης (6/12) στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του ΡΙΚ, υπάρχει ενδεχόμενο να ανανεωθεί.

Η «κίτρινη» προειδοποίηση αφορά: Ισχυρές καταιγίδες συνοδευόμενες πιθανώς από χαλάζι. Τοπικά, η ποσότητα της βροχής δυνατό να ξεπεράσει τα 50 χιλιόμετρα σε διάρκεια 6 ωρών.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, την Πέμπτη (6/12), ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, αλλά σύντοµα θα καταστούν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και τοπικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Σε καταιγίδες οι άνεµοι θα πνέουν µεταβλητοί, πολύ ισχυροί µέχρι σφοδροί, 6 µε 7 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, ενώ σε καταιγίδα δυνατό να πνέουν µεταβλητοί πολύ ισχυροί µέχρι σφοδροί, 6 µε 7 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top