Θα τους ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ και στα πιο δύσκολα…

Θα τους ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ και στα πιο δύσκολα…

Αναμενόμενη ήταν η επιλογή του Ντούσαν Κέρκεζ, να χρησιμοποιήσει κυρίως παίχτες – ρεζέρβες στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου με την Ομόνοια Αραδίππου. 

Μια χαρά την έκαμαν τη δουλειά τους, όσοι πήραν ευκαιρίες από τον Βόσνιο τεχνικό. Ήταν και κάποιους είδους τεστ αξιολόγησης μερικών παιχτών, τους οποίους θα τους χρειαστεί στην πορεία της σεζόν. 

Είναι αυτονόητο, ότι μια ομάδα που θέλει να βλέπει ψηλά, θα πρέπει να έχει βάθος στον πάγκο. Οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν μέχρι στιγμής, ότι βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο, στον συγκεκριμένο τομέα. 

Κρατάμε επίσης, ότι τις τρεις αλλαγές αποτέλεσαν τρία νεαρά παιδιά, οι Γιάννης Γερολέμου, Στυλιανός Παντελή και Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης. 

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας είναι την προσεχή Δευτέρα. Φιλοξενεί τον Ερμή στη Λεμεσό, έχει τον τίτλο του φαβορί. Έδειξε στον πρώτο γύρο, ότι παιχνίδια με μικρομεσαίες ομάδες, έχει τον τρόπο εύκολα-δύσκολα να τα καθαρίζει. 

Ο Ντόσσα Τζούνιορ χτες ήταν δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με τον Λαφράνς. Επειδή ο Αιτινός είναι τιμωρημένος με τον Ερμή, θα διατηρηθεί στην ενδεκάδα. Εκτός ο εγχειρισμένος Ντάνι Μπενίτεθ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE