ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Non stop η Invisalign ΑΕ Καραβά

Non stop η Invisalign ΑΕ Καραβά

Non stop η Invisalign ΑΕ Καραβά. Η προσφυγική ομάδα θριάμβευσε στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών αφού στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου κέρδισε τον επίσης αήττητο ΑΠΟΚ με 3-1 σετ.

Η νίκη των πρωτοπόρων αποκτά τριπλή σημασία αφού: Πρώτο: Έγινε σε ντέρμπι κορυφής εκτός έδρας. Δεύτερο: Σημειώθηκε με ανατροπή. Τρίτο: Ξέφυγε στη βαθμολογία τέσσερεις βαθμούς. Η ομάδα του ΑΠΟΚ προηγήθηκε με 1-0 κερδίζοντας το πρώτο σετ 25-23. Στη συνέχεια όμως η ομάδα της Invisalign ΑΕ Καραβά ήταν ανώτερη, κέρδισε τα δυο επόμενα σετ 25-18 και 25-13 ανατρέποντας τα δεδομένα. Οι πρωτοπόρες άντεξαν στην πίεση των «φοιτητριών» στο τέταρτο σετ και κέρδισαν 25-23 για να φύγουν με το σπουδαίο διπλό 3-1 σετ.

Ο Μαραθώνας Κ. Β. συνέχισε τις υψηλές πτήσεις κερδίζοντας τον Άρη Πολεμίου με 3-1 σετ και έδειξε ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τα ψηλά. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι αφού ο Άρης προηγήθηκε 1-0 κερδίζοντας με 25-17 το πρώτο σετ. Ακολούθως, οι «κόκκινες» ισοφάρισαν κερδίζοντας 25-19 το δεύτερο σετ. Στο τρίτο έγινε φοβερή μάχη με την προσφυγική ομάδα να κερδίζει 27-25 ανατρέποντας το σκορ 2-1. Η ψυχολογία ήταν καταλύτης στο τέταρτο σετ με συνέπεια ο Μαραθώνας να επιβληθεί 25-16 και να κερδίσει τελικά 3-1 σετ.

Σπουδαία νίκη
Σπουδαία νίκη από κάθε άποψη για την Ε.Ν.Α.ΑΘ. που στο Γήπεδο του Γυμνασίου Αγ. Αθανασίου κέρδισε τη φορμαρισμένη Ομόνοια με 3-1 και σταμάτησε το σερί της. Το πρώτο σετ ήταν εντυπωσιακό με τις Λεμεσιανές να κερδίζουν 26-24 και να γράφουν το 1-0. Η Λεμεσιανή ομάδα κέρδισε δύσκολα και το δεύτερο σετ 25-22 και έβαλε βάσεις νίκης με το 2-0.
Οι «τριφυλλοφόρες» όμως δεν τα παράτησαν και με εντυπωσιακή εμφάνιση στο τρίτο σετ κέρδισαν 25-07 μειώνοντας σε 2-1 σετ. Ωστόσο, η Ε.Ν.Α.ΑΘ. αντέδρασε κερδίζοντας το τέταρτο σετ 25-22 για να πάρει τους τρεις βαθμούς με νίκη 3-1 σετ.

Επιστροφή στις νίκες
Ο Εθνικός Λατσιών επέστρεψε στις νίκες αφού στο Γυμνάσιο Λατσιών επιβλήθηκε του Πανιδαλιακού με 3-0. Το πρώτο σετ ήταν ντέρμπι με τις «μπλε» να επικρατούν 28-26. Ο Εθνικός επιβλήθηκε πλήρως στο δεύτερο σετ κερδίζοντας 25-16 και «έγραψε» το 2-0. Πολύ καλός ο αγώνας και στο τρίτο σετ, αλλά η ομάδα των Λατσιών κέρδισε 25-23 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

Η βαθμολογία (7Η αγωνιστική)
1. Invisalign ΑΕ Καραβά (σε έξι αγώνες) 18
2. ΑΠΟΚ (σε έξι αγώνες) 14
3. Μαραθώνας Κ.Β. (σε πέντε αγώνες) 12
4. Εθνικός Λ. 11
5. Ανόρθωση Πετ (σε πέντε αγώνες) 10
6. Ομόνοια (σε έξι αγώνες) 09
7. Άρης Πολ. (σε έξι αγώνες) 06
8. Πανιδαλιακός (σε πέντε αγώνες) 05
9. Ε.Ν.Α.ΑΘ. 05
10. Αχιλλέας Κ. (σε έξι αγώνες) 03
11. Ροτσίδης Μ. 02

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top