ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο Μερκής και αλλαγές! Η πρώτη του δήλωση

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο Μερκής και αλλαγές! Η πρώτη του δήλωση

Αλλαγές στη δομή του Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Π. – Διεξήχθη την Πέμπτη (06/12) στο Φόρουμ η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών

Την ετήσια γενική της συνέλευση για το 2018 πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης 6 Δεκεμβρίου στην ιδιωτική σχολή Φόρουμ στη Νήσου ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.), στην παρουσία σημαντικού αριθμού μελών του συνδέσμου.

Στη Συνέλευση παρουσιάστηκαν οι αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο και στη δομή της λειτουργίας του ΠΑ.Σ.Π., με σκοπό να εναρμονιστεί με τη νέα νομοθεσία και να στηριχθεί περαιτέρω ο εκσυγχρονισμός και η πιο επαγγελματική λειτουργία του Συνδέσμου, πρακτική που ακολουθείται σε αντίστοιχους συνδέσμους του εξωτερικού.

Αλλαγές προέκυψαν στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, αφού ο Σπύρος Νεοφυτίδης αποχώρησε από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. και αναλαμβάνει τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου του ΠΑ.Σ.Π. Η συγκεκριμένη αλλαγή αναμένεται να φέρει τον ΠΑ.Σ.Π. σε μια νέα εποχή λειτουργίας, ακόμη περισσότερο επαγγελματική και κυρίως αποδοτική, προς όφελος των ποδοσφαιριστών στην Κύπρο.

Η ανανεωμένη σύνθεση του Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Π.:
Πρόεδρος: Γιώργος Μερκής
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Παναγιώτης Παναγιώτου (Φιλιώτης)
Αντιπρόεδρος Α: Μάριος Χριστοδούλου
Αντιπρόεδρος Β: Μάριος Αντωνιάδης
Γραμματέας: Γιώργος Πεγκλής
Βοηθός Γραμματέα: Στέλιος Δημητρίου
Ταμίας: Γιάννης Δημητρίου
Βοηθός Ταμίας: Ευάγγελος Κυριάκου
Εκπρόσωπος Γυναικείου: Ξένια Γεωργίου
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Άντρος Παναγιώτου
Επιτροπή Κατά της Βίας: Κωνσταντίνος Μιντίκκης
Εκπρόσωπος Λευκωσίας: Ανδρέας Χριστοδούλου
Εκπρόσωπος Λεμεσού: Νικόλας Εγγλέζου
Εκπρόσωπος Λάρνακας: Γιάννης Ευσταθίου
Εκπρόσωπος Πάφου: Γιάννης Χατζηβασίλης
Εκπρόσωπος Αμμοχώστου: Γιώργος Γιαννακού
Εκπρόσωπος Εθνικών Ομάδων: Πιέρος Σωτηρίου

Οι χαιρετισμοί

Στο χαιρετισμό του, ο νέος Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. Γιώργος Μερκής, είπε: «Είναι η πρώτη φορά που απευθύνομαι σε εσάς ως πρόεδρος πλέον του ΠΑ.Σ.Π., κάτι το οποίο με γεμίζει με ιδιαίτερη ευθύνη τόσο εμένα όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Θα ήθελα να τονίσω σε όλους πως κύριο μέλημα όλου του Συμβουλίου, είναι ο Σύνδεσμος να συνεχίσει να μένει πιστός στο σκοπό και τους στόχους που θέσπισε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του. Η τοποθέτηση του κ. Σπύρου Νεοφυτίδη ως Εκτελεστικού Προέδρου του ΠΑ.ΣΠ., ο οποίος κατέχει και τη θέση του αντιπροέδρου της FIFPro Europe, θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να γίνει και διασφαλίζει την υγιή ανάπτυξη και το μέλλον του Συνδέσμου μας».

Από την πλευρά του, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, έκανε πρώτα τον απολογισμό του 2018, απαριθμώντας τις δεκάδες δράσεις του Συνδέσμου σε μια σειρά από μέτωπα, όπως το εκπαιδευτικό, τα συνδικαλιστικά με την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και το ταμείο αφυπηρέτησης, τις διεθνείς σχέσεις, τον στρατηγικό σχεδιασμό που άρχισε να υλοποιείται, τα βραβεία που θέσπισε και μεγάλωσε ο ΠΑ.Σ.Π., τα οφέλη για τα μέλη και την πολιτική επικοινωνίας του Συνδέσμου σε παραδοσιακά Μέσα και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Ακολούθως, ο κ. Νεοφυτίδης αναφερόμενος στο νέο ρόλο που αναλαμβάνει, τόνισε πως «θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δίνετε τα τελευταία χρόνια τόσο σε εμένα αλλά κυρίως στον ΠΑ.Σ.Π. και να υποσχεθώ ότι μέσα από την νέα θέση που μου αναθέσατε, θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό με πλήρη επαγγελματισμό, με στόχο πάντα την διασφάλιση των δικαιωμάτων όλων εσάς των ποδοσφαιριστών».

Στη Γενική Συνέλευση του ΠΑ.Σ.Π. πραγματοποιήθηκε παράλληλα παρουσίαση για τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Συνδέσμου από την Υπεύθυνη του γραφείου του ΠΑ.Σ.Π. και των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, κα. Σίλεια Βάσου, παρουσίαση με θέματα το Ενιαίο Συμβόλαιο και τους Κανονισμούς Ανηλίκων από τον νομικό σύμβουλο κ. Λοΐζο Χατζηδημητρίου και παρουσίαση των οικονομικών καταστάσεων.

Τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στους Κυριάκο Πολυκάρπου και Χάρη Κωνσταντίνου, τιμής ένεκεν για την προσφορά τους στον ΠΑ.Σ.Π και για την προσφορά τους στο Δ.Σ. στους Νίκο Νικολάου, Μαρία Ιωάννου, Χάρη Κυριάκου, Κώστα Μάρκου, Κούλλη Παύλου και Κρίστη Θεοφίλου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top