Ελλάδα: Άγριες συμπλοκές κουκουλοφόρων και αστυνομίας με μολότοφ και χημικά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελλάδα: Άγριες συμπλοκές κουκουλοφόρων και αστυνομίας με μολότοφ και χημικά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε άλλη μια φορά η ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Όπως αναφέρουν ελληνικά ΜΜΕ με «πυρήνα» την οδό Στουρνάρη, με αφορμή την επέτειο των 10 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου η περιοχή των Εξαρχίων έγινε «πεδίο μάχης».

Κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ, πέτρες, κομμάτια από μάρμαρο και διάφορα άλλα αντικείμενα, προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσπαθούσαν να τους απωθήσουν, ενώ παράλληλα, επεισόδια σημειώνονταν και στην οδό Τοσίτσα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις με τη συνδρομή των δύο υδροφόρων οχημάτων της ΕΛΑΣ προσπάθησαν να απωθήσουν τους κουκουλοφόρους και να διαλύσουν το οδόφραγμα.

Από τις μολότοφ προκλήθηκε φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Τοσίτσα, η οποία όμως έσβησε σε σύντομο χρονικό διάστημα κι έτσι δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής.

Στις 35 έχουν φτάσει οι προσαγωγές για τα επεισόδια που έγιναν το μεσημέρι στο μαθητικό φοιτητικό συλλαλητήριο, στην πλατεία Κλαυθμώνος και για τα επεισόδια που έγιναν στα Εξάρχεια, σύμφωνα με την αστυνομία μέχρις τις 22:00 (6/12).

Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές για δύο τραυματίες στην περιοχή των Εξαρχείων.

Πηγή φωτογραφίων Twitter (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε κινητοποίηση η Αστυνομία: Πυροβολισμοί σε κεντρική περιοχή της Λεμεσού

Σε κινητοποίηση η Αστυνομία: Πυροβολισμοί σε κεντρική περιοχή της Λεμεσού

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές στη Λεμεσό, μετά από περιστατικό ρίψης πυροβολισμών που σημειώθηκε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της πόλης.

BEST OF TOTHEMAONLINE