ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα έκανε ΜΑΝΤΑΡΑ σε είκοσι λεπτά!

Τα έκανε ΜΑΝΤΑΡΑ σε είκοσι λεπτά!

Ο Ολυμπιακός για ένα ημίχρονο στο Κάουνας τα έκανε όλα όπως ήθελε, είχε 10/16 τρίποντα, 12 ασίστ, 0 λάθη και βρισκόταν μπροστά με 8 πόντους. Στην επανάληψη, όμως, η Ζαλγκίρις… επένδυσε στη δυνατή της ρακέτα, έπαιξε ασφυκτική άμυνα και έφτασε στην απόλυτη ανατροπή.

Πρωταγωνιστές των νικητών ήταν οι Μάριους Γκριγκόνις, Νέιτ Ουόλτερς και Μπράντον Ντέιβις, ενώ πολλές λύσεις έδωσαν και οι Αντάνας Καβαλιάουσκας – Άαρον Ουάιτ. Από το σύνολο του Ντέιβιντ Μπλατ διψήφιοι ήταν οι Γιώργος Πρίντεζης – Ζακ ΛεΝτέι, με τα 15 λάθη στο δεύτερο μέρος και την έλλειψη συγκέντρωσης κυρίως στην επίθεση να «πληγώνουν» τους Πειραιώτες.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεκόρ 6-5 στην Euroleague, με τους πρωταθλητές Λιθουανίας να μετρούν 5 νίκες και 6 ήττες και να παραμένουν σε… τροχιά πλέι οφ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top