Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα πραγματοποιεί σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν - Στην ατζέντα τα εγκαίνια του νέου «προεδρικού»
Παράνομη επίσκεψη στα κατεχόμενα πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερτογάν.
Μετά από αγωνία τριών εβδομάδων στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου, οι γονείς ενός 17χρονου Ηρακλειώτη που είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο στις 12 Νοεμβρίου, ενημερώθηκαν από τους γιατρούς πως ο γιός τους ήταν κλινικά νεκρός.
Παρά τον μεγάλο πόνο, δείχνοντας μεγαλείο ψυχής, όπως δημοσίευσε το Flashnews.gr, αποφάσισαν να δωρίσουν ζωτικά όργανα του 17χρονου και έτσι περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής ξεκίνησε η διαδικασία λήψης των οργάνων με την συμμετοχή ομάδων γιατρών από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ήπαρ μεταφέρεται για μεταμόσχευση σε ασθενή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, οι δύο νεφροί στον Ευαγγελισμό στην Αθήνα, ενώ οι κερατοειδείς έμειναν στο Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις