Πάνε για ΔΥΟ προσθήκες με παίχτες ΠΡΩΤΗΣ κατηγορίας!

Πάνε για ΔΥΟ προσθήκες με παίχτες ΠΡΩΤΗΣ κατηγορίας!

Την πηγαίνει καλά την ομάδα του Ολυμπιακού ο Φάντζιο Μπούις, αφού μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Άρη στη Λεμεσό, παρέμεινε μόνη πρώτη. 

Τώρα έχει ντέρμπι με τον Οθέλλο, αν το πάρει κι αυτό, θα πρέπει να πάνε τα πάντα ανάποδα για να απολέσουν το εισιτήριο ανόδου στην πρώτη κατηγορία. 

Η ιστοσελίδα μας, έμαθε, ότι ο ισχυρός άντρας του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χριστόφορος Τορναρίτης, ετοιμάζει δυο δυνατές κινήσεις εμβολιασμού της ομάδας τον Γενάρη. 

Δεν λέμε ότι είναι κλειστές μετεγγραφές, αλλά είναι σε καλό δρόμο. Πρόκειται για δυο παίχτες, που ανήκουν σε μεγάλες ομάδες πρώτης κατηγορίας. Έναν χαφ και έναν επιθετικό. 

Βάσει των κανονισμών, δυο μετεγγραφές, δικαιούται να κάνει κάθε ομάδα στη Β’ κατηγορία. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE