ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Όχι» για οχήματα στην πλατεία Ελευθερίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Όχι» για οχήματα στην πλατεία Ελευθερίας

Ελεύθερη από οχήματα θα παραμείνει η Πλατεία Ελευθερίας, όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας, σε συνεδρία του την Πέμπτη 06/12.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι έχει αποφασιστεί όπως η Πλατεία Ελευθερίας παραμείνει μόνο για πεζούς και να μη διακινούνται τροχοφόρα οχήματα.

Σημειώνει ότι το θέμα είχε συζητηθεί σε διάφορες συνεδρίες της Επιτροπής Κυκλοφοριακού και Χώρων Στάθμευσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE