ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Όχι» για οχήματα στην πλατεία Ελευθερίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Όχι» για οχήματα στην πλατεία Ελευθερίας

Ελεύθερη από οχήματα θα παραμείνει η Πλατεία Ελευθερίας, όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας, σε συνεδρία του την Πέμπτη 06/12.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι έχει αποφασιστεί όπως η Πλατεία Ελευθερίας παραμείνει μόνο για πεζούς και να μη διακινούνται τροχοφόρα οχήματα.

Σημειώνει ότι το θέμα είχε συζητηθεί σε διάφορες συνεδρίες της Επιτροπής Κυκλοφοριακού και Χώρων Στάθμευσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί δημοσίως να αποφεύγει κάθε συζήτηση που αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2028, ωστόσο στο Προεδρικό γνωρίζουν καλά ότι η πολιτική συγκυρία εξελίσσεται ευνοϊκά για τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE