ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Όχι» για οχήματα στην πλατεία Ελευθερίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Όχι» για οχήματα στην πλατεία Ελευθερίας

Ελεύθερη από οχήματα θα παραμείνει η Πλατεία Ελευθερίας, όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας, σε συνεδρία του την Πέμπτη 06/12.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι έχει αποφασιστεί όπως η Πλατεία Ελευθερίας παραμείνει μόνο για πεζούς και να μη διακινούνται τροχοφόρα οχήματα.

Σημειώνει ότι το θέμα είχε συζητηθεί σε διάφορες συνεδρίες της Επιτροπής Κυκλοφοριακού και Χώρων Στάθμευσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE