ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Όχι» για οχήματα στην πλατεία Ελευθερίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Όχι» για οχήματα στην πλατεία Ελευθερίας

Ελεύθερη από οχήματα θα παραμείνει η Πλατεία Ελευθερίας, όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας, σε συνεδρία του την Πέμπτη 06/12.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι έχει αποφασιστεί όπως η Πλατεία Ελευθερίας παραμείνει μόνο για πεζούς και να μη διακινούνται τροχοφόρα οχήματα.

Σημειώνει ότι το θέμα είχε συζητηθεί σε διάφορες συνεδρίες της Επιτροπής Κυκλοφοριακού και Χώρων Στάθμευσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE