ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Όχι» για οχήματα στην πλατεία Ελευθερίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Όχι» για οχήματα στην πλατεία Ελευθερίας

Ελεύθερη από οχήματα θα παραμείνει η Πλατεία Ελευθερίας, όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας, σε συνεδρία του την Πέμπτη 06/12.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λευκωσίας αναφέρει ότι έχει αποφασιστεί όπως η Πλατεία Ελευθερίας παραμείνει μόνο για πεζούς και να μη διακινούνται τροχοφόρα οχήματα.

Σημειώνει ότι το θέμα είχε συζητηθεί σε διάφορες συνεδρίες της Επιτροπής Κυκλοφοριακού και Χώρων Στάθμευσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE