ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Όσο εμείς σιωπούμε κάποια άλλα μωρά θα κακοποιηθούν» - « Ζούμε έναν εφιάλτη»

ΚΥΠΡΟΣ: «Όσο εμείς σιωπούμε κάποια άλλα μωρά θα κακοποιηθούν» - « Ζούμε έναν εφιάλτη»

“Ντρέπομαι για το κατάντημα της κοινωνίας μας”, ήταν τα λόγια της μητέρας του παιδιού, το οποίο φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά, σε δημοτικό από μεγαλύτερους συμμαθητές του σε δημοτικό σχολείο της Κύπρου.

Η μητέρα του μαθητή, σε ρεπορτάζ του Alpha Κύπρου, το Σάββατο (8/12) αναφέρει χαρακτηριστικά, “ντρέπομαι για το κατάντημα της κοινωνίας μας που εμείς σαν μητέρες δεν τολμούμε να πούμε την αλήθεια, να βγούμε και να πούμε ναι πραγματικά το παιδί μου κακοποιήθηκε και μας αναγκάζουν να σιωπούμε και να μην αναφέρουμε την αλήθεια”.

Συνεχίζοντας συμπλήρωσε “δεν είναι εύκολο αυτό το πράγμα, αλλά όσο εμείς σιωπούμε κάποια άλλα μωρά θα κακοποιηθούν”.

Σαν εφιάλτη, περιέγραψε η γυναίκα τα όσα ζουν τον τελευταίο ένα μήνα η οικογένεια και το παιδί της, το οποίο πλέον δεν μπορεί να κοιμηθεί ήσυχα τα βράδια, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι το παιδί της αναγκάζεται να πει σε όλους τα ίδια και τα ίδια, περιγράφοντας τα όσα φριχτά έζησε.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha, η μητέρα του μαθητή παρατήρησε αλλαγή στη συμπεριφορά του γιου της, προχωρόντας σε καταγγελία στην Αστυνομία πριν από τρεις εβδομάδες, ενώ το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο “Σπίτι του Παιδιού”, όπου και παρακολουθείται από ειδικούς, ενώ δεν είναι σε θέση ακόμη να δώσει κατάθεση.

Πάντως, ο υπουργός Παιδίας, Κώστας Χαμπιαούρης, αναφέρθηκε για θλιβερό γεγονός το οποίο παρακολουθεί στενά το Υπουργείο του, σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top