Συνελήφθη 41χρονος άνδρας - Τον βαραίνουν δυο καταδίκες

Συνελήφθη 41χρονος άνδρας - Τον βαραίνουν δυο καταδίκες

Στη σύλληψη 41χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου 08/12 αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, για απόπειρα εκβίασης με απειλή βλάβης και ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που έλαβαν χώρα τον Φεβρουάριο του 2015 στη Θεσσαλονίκη και απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο χρόνων για διακίνηση ναρκωτικών.

Στο μεταξύ, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε όχημα που οδηγούσε, αλλά και στην οικία του, στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δέμα και ισάριθμο μικροδέμα κάνναβης, συνολικού βάρους 220,3 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE