ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη με ΑΝΑΤΡΟΠΗ η Ανόρθωση… και ΒΛΕΠΕΙ μπροστά!

Νίκη με ΑΝΑΤΡΟΠΗ η Ανόρθωση… και ΒΛΕΠΕΙ μπροστά!

Η Ανόρθωση κέρδισε με 3-1 τη Δόξα (9/12) για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Έβλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους ο Σαντίκ στο 9′, το γύρισε με Πράνιτς (20′) και Μπεστάτ (52′). Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Κατσαράβα (80′).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δύο καλές στιγμές για τους φιλοξενούμενους. Και στις δύο πρωταγωνιστής ο Σαντίκ που αν και στο 3′ δεν βρήκε στόχο με το κεφάλι, στο 9′ με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Δημητρίου. Έτσι λοιπόν έγινε το 0-1 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο.

Η Δόξα είχε μεγάλη ευκαιρία στο 15′ να κάνει τα γκολ της δύο καθώς ο Δημητρίου έκανε λάθος, ο Σαντίκ από πλάγια πλάσαρε όμως ο Σίλντενφελντ προ γραμμής έδιωξε σε κόρνερ.

Η Ανόρθωση προσπάθησε να αντιδράσει, ανέβηκε και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να έρθει και η ισοφάριση. Στο 19′ ο Κατσαράβα κέρδισε πέναλτι από τον Άδωνη το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πράνιτς για το 1-1.

Κάπου εκεί ο ρυθμός ανέβηκε, είχαμε καλές στιγμές εκατέρωθεν όμως το γκολ δεν ήρθε.

Από τη μια ο Μικελτάντζε στο 22′ απέναντι από τον Γκρεμσλ δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 30′ η Δόξα είχε δοκάρι μετά από εξαιρετικό σουτ του Κάρλος.

Μέχρι το σφύριγμα της λήξης των πρώτων 45′ δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1.’

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Ανόρθωση πήρε κεφάλι στο σκορ καθώς ο Μπεσάτ με δυνατό σουτ στο 52′ εντός περιοχής σκόραρε και γύρισε το παιχνίδι. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και στο 57′ ο Μικελτάντζε έχασε μεγάλη φάση να κάνει το 3-1 όμως αστόχησε από το ύψος του πέναλτι.

Τα λεπτά κυλούσαν, δεν είχαμε κάτι αξιόλογο μιας και ο ρυθμός έπεσε και στο 69′ ήρθε η αναγκαστική αλλαγή του Πράνιτς να αποτελέσει το μελανό σημείο για τον Στρέπελ.

Η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 72′ με κοντινή κεφαλιά του Κάρλος να φεύγει έξω, το 2-2 δεν ήρθε εκεί και έτσι ο Κατσαράβα στο 80′ κλείδωσε την υπόθεση νίκη για την Κυρία με πλασέ, διαμορφώντας το τελικό 3-1.

Μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι και με το τελικό σφύριγμα το συγκρότημα του Γιούργκεν Στέπελ πήρε μια σημαντική νίκη με ανατροπή και βλέπει τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.

Από την άλλη η Δόξα αν και προηγήθηκε και είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος, εντούτοις δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το σημερινό (9/12) παιχνίδι και έφυγε από τη Λάρνακα χωρίς βαθμολογικό κέρδος.

Ανόρθωση: Δημητρίου, Στρούνα, Σίλντενφελντ, Ντουγκλάο, Πράνιτς (69΄Εγγλέζου) Βίκτορ, Κοφί, Ράγιος, Μπεσάτ, Μικελτάντζε (75΄Κυριάκου) Κατσαράβα

Δόξα: Γκρεμσλ, Περέιρα, Τίνκου, Μουκτάρης, Σαντίκ, Λουίς Κάρλος, Ασαμόα, Ζατλ, Μιτρέα, Άδωνη (41΄Μπόλιεβιτς) Νέλσον

Κίτρινες: -/Άδωνη, Μουκτάρης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top