ΛΕΜΕΣΟΣ: Αντίπαλοι δάσκαλοι και γονείς για… καλό σκοπό! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αντίπαλοι δάσκαλοι και γονείς για… καλό σκοπό! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την Κυριακή (9/12) οι δάσκαλοι του ΚΓ Δημοτικού Σχολείου Αγίου Σπυρίδωνα και ο γονείς των μαθητών, βρέθηκαν αντίπαλοι στο γήπεδο για καλό σκοπό.

Με πρωτοβουλία του καθηγητή Γυμναστικής του σχολείου στον Άγιο Σπυρίδωνα, διοργανώθηκε φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των δασκάλων και των γονέων.

Από την όμορφη αυτή πρωτοβουλία, μαζεύτηκε το ποσό των 750 ευρώ, το οποία δόθηκε στον σύνδεσμο «Γκολ στη Ζωή».

Την επιταγή παρέλαβαν οι ποδοσφαιριστές, Ανδρέας Αβραάμ της ΑΕΛ και Αντρέ Σκέμπρι του Απόλλωνα. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι μέλη του συνδέσμου.

Για την ιστορία, η ομάδα των δασκάλων κέρδισε … στις λεπτομέρειες!

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο YS stadium στον Άγιο Αθανάσιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE