Πλημμύρισε σχολείο στην Πάφο - Ζημιές από την παρατεταμένη βροχόπτωση

Πλημμύρισε σχολείο στην Πάφο - Ζημιές από την παρατεταμένη βροχόπτωση

Μικρές ζημιές προκλήθηκαν από την παρατεταμένη βροχόπτωση που σημειώθηκε στην Επαρχία Πάφου από το βράδυ της Κυριακής (9/12).

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, ο πυροσβεστικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς δέχτηκε δύο κλήσεις για πλημμυρισμένα υποστατικά.

Συγκεκριμένα στις 05:52 τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/12) μέλη του πυροσβεστικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στο Γυμνάσιο Πόλης Χρυσοχούς μετά από ενημέρωση ότι είχε πλημμυρίσει μέρος του μπροστά στην είσοδο του Γυμνασίου.

Η πυροσβεστική άντλησε τα νερά και η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί για την μετάβαση των παιδιών στο σχολείο .

Λίγη ώρα νωρίτερα, στις 04:20, μέλη του πυροσβεστικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβησαν στην κοινότητα Προδρόμι μετά από πληροφορία για πλημμυρισμένο υποστατικό.

Σημειώνεται ότι όλες οι υπηρεσίες του κράτους βρίσκονται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων στην Κύπρο.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.