ΛΑΡΝΑΚΑ: Αιτητές άσυλου «μπούκαραν» στο Γραφείο Κοινωνικών Υπηρεσιών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αιτητές άσυλου «μπούκαραν» στο Γραφείο Κοινωνικών Υπηρεσιών

Ένταση στο Γραφείο Κοινωνικών Υπηρεσιών στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα.

Πάνω από 100 λήπτες επιδομάτων ενοικίων και κουπονιών, στην πλειοψηφία τους από χώρες της Αφρικής και της Μ. Ανατολής, συγκεντρώθηκαν το πρωί έξω από τα Επαρχιακά Γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας Λάρνακας, τα οποία βρίσκονται στην περιοχή Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με αστυνομικό εκπρόσωπο, σε κάποια στιγμή προκλήθηκε ένταση διότι, κάποιοι από τους λήπτες άρχισαν να λογομαχούν μεταξύ τους για τη θέση προτεραιότητας και άλλοι να φωνάζουν κατά λειτουργών του Γραφείου, διότι θεώρησαν ότι δεν εξυπηρετούνταν.

Επί τόπου κλήθηκε η Αστυνομία που μετέβη αμέσως επί τόπου και επήλθε η τάξη, χωρίς να προκληθούν ζημιές ή να γίνει οποιαδήποτε σύλληψη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.