ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε το ντέρμπι και έμεινε μόνος στην κορυφή ο CyView Α.Σ. Λατσιά (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Πήρε το ντέρμπι και έμεινε μόνος στην κορυφή ο CyView Α.Σ. Λατσιά (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής βάφτηκε πράσινο.

Ο CyView Α.Σ. Λατσιά επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής της 3ης Αγωνιστικής μέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών του Α.Ο. Αραδίππου με 28-24 και έμεινε μόνος στην πρώτη θέση του πίνακα έχοντας το απόλυτο των βαθμών.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις στους φίλους του αθλήματος που έδωσαν το παρόν τους στο κλειστό του Λυκείου Λατσιών.

Καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο CyView Α.Σ. Λατσιά που επέβαλε κατά κράτος τον ρυθμό του, πήρε από νωρίς το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι το φινάλε.

Προηγήθηκε στο ημίχρονο με 12-9, κράτησε το υπέρ του προβάδιασμα μέχρι το τέλος και κατέκτησε τη νίκη με το τελικό 28-24 σ’ ένα παιχνίδι που οι Άννα Μαρία Εκατερινέσκου απέδειξε πως η εμπειρία είναι αυτή που μετρά σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια.

Πέτυχε 9 γκολ και μαζί με την Άντζελα Δημητρίεβιτς που πέτυχε επίσης 9 είχαν την πιο καθοριστική συνεισφορά στο να πάρει το ντέρμπι η ομάδα των Λατσιών.

Εξαιρετική όμως σ’ ένα ακόμα παιχνίδι η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου που πέτυχε 10 γκολ όμως δεν ήταν αρκετά για να πανηγυρίσει τη νίκη ο Α.Ο. Αραδίππου.

Στο κλειστό της Αθηένου, η περσινή πρωταθλήτρια άφησε πίσω της, τις κακές εμφανίσεις και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και στις νίκες.

Κέρδισε εντός έδρας τον Πανελλήνιο με 30-23 και έδειξε να συνέρχεται μετά τις δύο ισάριθμες ήττες που είχε στο ξεκίνημα του μαραθωνίου.

Συγκλονιστική η Μάγδα Παπά που έβαλε μπρος τις μηχανές και με εξαιρετική εμφάνιση και 11 γκολ οδήγησε την ομάδα της στην πρώτη της νίκη στον θεσμό.

Καλή η προσπάθεια του Πανελληνίου που έμεινε όμως για 3ο σερί παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κέρδος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ε.Ν. Αθηένου – Πανελλήνιος Λευκωσίας 30-23

CyView Α.Σ. Λατσιά – Α.Ο. Αραδίππου 28-24

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top