Η Ευριπίδου στον Σπύρο Παπαδόπουλο – Στον χορό με Μπουρδούμη και Κρατερό Κατσούλη – VIDEO

Η Ευριπίδου στον Σπύρο Παπαδόπουλο – Στον χορό με Μπουρδούμη και Κρατερό Κατσούλη – VIDEO

Στα εορταστικά προγράμματα της εκπομπής «Στην Υγειά μας» εκτός από τον Χρύσανθο Τσουρούλλη και την Άντρη Καραντώνη θα δούμε και την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Για το γύρισμα του εορταστικού προγράμματος της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Στην Υγεία μας» μετέβη στην Αθήνα η Κωνσταντίνα Ευριπίδου την Τρίτη, 11/12.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Όλα Καλά» μοιράστηκε κάποιες στιγμές από το γύρισμα, το οποίο κράτησε μέχρι τις 3 το πρωί.

Σε κάποια από τα instastories της είδαμε την Κωνσταντίνα Ευριπίδου να χορεύει με τον Κωνσταντίνο Μπουρδούμη και τον Κρατερό Κατσούλη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων: Ένας θεσμός με καθοριστικό ρόλο στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας

Με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για την εκλογή νέου Προέδρου του Σώματος, η δημόσια συζήτηση στρέφεται ξανά, σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς, της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Προεδρία της Βουλής, δεν αποτελεί μόνο θέση πολιτικού κύρους, αλλά και θεσμό με ιδιαίτερη συνταγματική και πολιτική βαρύτητα, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες στιγμές, της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE