ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρτίνς: «Εάν δεν πίστευα στην πρόκριση, δεν θα ήμουν προπονητής στον Ολυμπιακό» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ποντένσε)

Μαρτίνς: «Εάν δεν πίστευα στην πρόκριση, δεν θα ήμουν προπονητής στον Ολυμπιακό» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ποντένσε)

Στη συνέντευξη Τύπου πριν την μεγάλη αναμέτρηση με τη Μίλαν ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει την ιστορική πρόκριση αλλά και τη σημαντική βοήθεια του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν τη Μίλαν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς:

Για το στόχο με Μίλαν: «Είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα έχουμε απέναντι μας μια τεράστια ομάδα και από τις πιο μεγάλες στην Ευρώπη.Πρόκειται για τεράστια ομάδα και είχαμε πει το πόσο δύσκολο ήταν να περάσουμε.

Είχαμε πει ότι θα κριθεί ως το τέλος η πρόκριση και αυτό γίνεται. Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση και εάν το πετύχουμε θα είναι ιστορική επιτυχία. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε».

Για τον κόσμο: «Σίγουρα θα βοηθήσει ο κόσμος και ξέρουμε ότι θα έχουμε τη συμπαράστασή τους και ελπίζουμε να τους το ανταποδώσουμε. Οι παίκτες δεν χρειάζονται έξτρα κίνητρο. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά και στρατηγικά το ματς αλλά και τον ενθουσιασμό. Το πιο σημαντικό είναι η προσέγγιση».

Για την πρόκριση: «Εάν δεν πίστευα στην πρόκριση δεν θα ήμουν καν προπονητής στον Ολυμπιακό. Δεν θα μπορούσα να ήμουν εδώ, εάν δεν πίστευα. Το πιστεύω και τώρα. Πιστεύω στην ποιότητα μας και στην πρόκριση. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Εγώ το πιστεύω.

Για την προσέγγιση στο παιχνίδι: «Το κάθε ματς έχει δική του στρατηγική. Δεν θα τα αλλάξουμε όλα. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Αύριο βάση της στρατηγικής μας, θέλουμε να παράγουμε ξανά πολλές φάσεις όπως κάνουμε πάντα αλλά να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Αυτό θα κυνηγήσουν οι παίκτες μας αύριο».

Για τον Τουρέ: «Θέλω να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο. Τυχεροί που τον είχαμε. Εξαιρετικός επαγγελματίας και παίκτης. Δεν έχω τίποτα κακό να πω».

Ποντένσε: «Νιώθω ανόητος για την αποβολή μου στην Ξάνθη»

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Ποντένσε εμφανίστηκε μετανιωμένος για την αποβολή του στην Ξάνθη τονίζοντας πως νιώθει «ανόητος».

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη Μίλαν: «Είναι τεράστια δύναμη η Μίλαν. Είναι μια σημαντική βραδιά. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Θα τα παίξουμε όλα για μια ιστορική βραδιά».

Για την αποβολή του απέναντι στην Ξάνθη: «Νιώθω ανόητος για το πως αντέδρασα. Μου έκαναν σκληρά φάουλ αλλά δεν έπρεπε να φερθώ έτσι. Και τα φάουλ είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν θα γίνει ξανά αυτό από μένα. Κοιτάμε μπροστά».

Για τα γκολ που ψάχνει η ομάδα αύριο: «Αύριο δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει τα γκολ αν είναι από το κέντρο ή τα άκρα, αλλά να μπουν ένα δύο ή τρία γκολ αυτό μετράει».

Για την ατμόσφαιρα: «Σίγουρα θα είναι καυτή ατμόσφαιρα. Θα είναι ενα μεγάλο κίνητρο για εμάς. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως με Μπέτις και Ντουντελανζ και να αφήσουμε πίσω την Μίλαν».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top