Τετ α τετ Τσαβούσογλου - Λούτ στην Άγκυρα

Τετ α τετ Τσαβούσογλου - Λούτ στην Άγκυρα

Συνάντηση με την ειδική αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ είχε ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Άγκυρα όπως ο ίδιος ο Τούρκος ΥΠΕΞ αναφέρει στον λογαριασμό του στο τουίτερ δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφία από τη συνάντηση.

Ο Τουρκος ΥΠΕΞ στον λογαριασμό του αναφέρει ότι τόνισε στην κ. Λουτ πως μόνο ένας υγιής διάλογος στον οποίο όλοι θα μιλούν ο ένας στον άλλο θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για την επίλυση του Κυπριακού.

Υπενθυμίζουμε ότι η κ. Λουτ θα επισκεφθεί τη Λευκωσία για συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, που στοχεύουν στην επανάληψη των διαπραγματεύσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE