ΕΛΛΑΔΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Δεν θα ακολουθήσω τον δρόμο του διχαστικού λόγου

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Δεν θα ακολουθήσω τον δρόμο του διχαστικού λόγου

Την εκτίμηση ότι οι εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν τον Μάιο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με δημοσιογράφους, στο περιθώριο του 12ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, που θα διαρκέσει μέχρι αύριο Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.


Αναφερόμενος στη χθεσινή ομιλία του Έλληνα Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «πρωτοφανή διχαστικό λόγο» του κ. Τσίπρα, ενώ δήλωσε ότι ο ίδιος δεν προτίθεται να τον ακολουθήσει σε αυτόν τον δρόμο.

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι οι πολίτες θέλουν να ακούν θετικό λόγο και δεν ενδιαφέρονται για την ακραία πόλωση, «γι’ αυτό και στη χθεσινή μου ομιλία, που διήρκεσε μία ώρα και δέκα λεπτά, μόνο τα 10 λεπτά ήταν αφιερωμένα στον κ. Τσίπρα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ως προς την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τηλεοπτική αντιπαράθεση των δύο, ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ότι την περασμένη εβδομάδα είχαν την ευκαιρία μιας άμεσης αντιπαράθεσης στη Βουλή, ερμηνεύοντας τη συγκεκριμένη πρόταση για debate ως ένδειξη ότι «ο κ. Τσίπρας δεν θεωρεί προνομιακό του πεδίο τη Βουλή». Παράλληλα, σημείωσε ότι ο ίδιος θα βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στη Βουλή των Ελλήνων, ενώ πρόσθεσε ότι όταν προκηρυχθούν οι εκλογές θα συζητηθεί και το ζήτημα του debate.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top