«Να μας κάνει σήμερα το καλύτερο δώρο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Να μας κάνει σήμερα το καλύτερο δώρο…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Γενέθλια για τον προπονητή της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου σήμερα, με την ομάδα να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Η οικογένεια της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, εύχεται Χρόνια Πολλά στον προπονητή της ομάδας μας, σήμερα 16/12, όπου γιορτάζει τα γενέθλια του. Κάθε καλό με υγεία, προσωπική ευτυχία αλλά και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.

Υ.Γ. Ελπίζουμε να μας κάνει σήμερα, το καλύτερο δώρο» αναφέρει η ανάρτηση της ΕΝΠαραλιμνίου».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.