Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ: Έδειχναν τα γεννητικά τους όργανα και τους πέρασαν χειροπέδες

Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ: Έδειχναν τα γεννητικά τους όργανα και τους πέρασαν χειροπέδες

Χειροπέδες σε 3 πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία, ενώ αλλά 5 πρόσωπα παραδόθηκαν τα στοιχειά τους στον υπεύθυνο του ΓΣΠ μετά από ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρώτο περαστικό διαδραματίστηκε στα φώτα του «Ορφανίδη», όταν λίγο μετά την έναρξη του αγώνα Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ τρία πρόσωπα ηλικίας 30 ετών και δύο 16χρονοι, προέβησαν σε άσεμνες χειρονομίες, αφού όπως μας αναφέρθηκε από πλευράς Αστυνομίας κατεβάσαν τα παντελόνια τους.

Στο σημείο έφτασαν μέλη της δύναμης όπου και προχώρησαν στην σύλληψη τους.

Άλλο ένα περιστατικό, εκτυλίχθηκε μετά το τέλος του αγώνα, αφού 5 οπαδοί της Ομόνοιας κατέθεσαν τα στοιχεία τους στον υπεύθυνο γήπεδο για το λόγο ότι ταυτοποιήθηκαν από τις κάμερες του γηπέδου να ρίχνούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, στα εν λόγω πρόσωπα θα τους αφαιρεθεί η κάρτα οπαδού κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχουν πλέον πρόσβαση στους αγώνες.

 Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE