ΕΛΛΑΔΑ

VIDEO - ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στον ΣΚΑΪ

VIDEO - ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στον ΣΚΑΪ

Πολύ ισχυρή χαρακτηρίζεται η έκρηξη του αυτοσχέδιου μηχανισμού τα ξημερώματα της Δευτέρας (17/12), που προκάλεσε σημαντικές υλικές ζημιές στους ορόφους του κτηρίου του ΣΚΑΪ, χωρίς, ωστόσο, να έχει σημειωθεί τραυματισμός.

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στον ΣΚΑΙ, ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος βρισκόταν μέσα σε έναν σάκο, ήταν τοποθετημένος έξω από το κτήριο, σε πεζοδρόμιο απέναντι στην είσοδο των εγκαταστάσεων, σε απόσταση περίπου επτά μέτρων.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, οι δράστες ήταν δύο, άφησαν τη βόμβα σε σάκο και έφυγαν με μοτοσικλέτα.

Όλα δείχνουν ότι είχαν παρακολουθήσει την περιοχή επί ημέρες, οι κινήσεις τους ήταν μελετημένες, τοποθετώντας μάλιστα τον εκρηκτικό μηχανισμό με τέτοιο τρόπο ώστε το ωστικό κύμα να κατευθυνθεί προς τον ΣΚΑΪ.

Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου στις 2.35 τα ξημερώματα και ήταν εξαιρετικά ισχυρή, και οι τρομοκράτες πέτυχαν την «τέλεια έκρηξη», καθώς δεν έμεινε το παραμικρό από το μηχανισμό.

Δείτε το βίντεο της έκρηξης που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ από την ιστοσελίδα Zougla.gr:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top