Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή
Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

Λόγω του ότι την Πέμπτη (13/12) τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ που μοίραζε η κλήρωσε του Τζοκερ βρήκαν κατόχους, την Κυριακή (16/12) κληρώθηκε το ποσό των 600, 000 ευρώ.
Στην πρώτη κατηγορία δεν βρέθηκε κανένας τυχερός, έτσι στην επόμενη κλήρωση οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας θα μοιραστούν τουλάχιστον 800,000 ευρώ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ: Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί - ΠΙΝΑΚΑΣ
Ωστόσο, στην δεύτερη κατηγορία βρέθηκε ένας και μοναδικός τυχερός που βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των €67.492,64.
Ο τυχερός από την Ξάνθη, αναμένεται να κάνει όμορφα Χριστούγεννα με το ποσό που κέρδισε και προφανώς δεν είχε υπολογίσει στον προϋπολογισμό του για τις γιορτές.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




