Τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Αιγύπτου στο Ελ Αλαμέιν με Χριστοδουλίδη, Σίσι και Μητσοτάκη
Στην Τριμερή Σύνοδο Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Ελ Αλαμέιν, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Λόγω του ότι την Πέμπτη (13/12) τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ που μοίραζε η κλήρωσε του Τζοκερ βρήκαν κατόχους, την Κυριακή (16/12) κληρώθηκε το ποσό των 600, 000 ευρώ.
Στην πρώτη κατηγορία δεν βρέθηκε κανένας τυχερός, έτσι στην επόμενη κλήρωση οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας θα μοιραστούν τουλάχιστον 800,000 ευρώ.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ: Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί - ΠΙΝΑΚΑΣ
Ωστόσο, στην δεύτερη κατηγορία βρέθηκε ένας και μοναδικός τυχερός που βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των €67.492,64.
Ο τυχερός από την Ξάνθη, αναμένεται να κάνει όμορφα Χριστούγεννα με το ποσό που κέρδισε και προφανώς δεν είχε υπολογίσει στον προϋπολογισμό του για τις γιορτές.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




