ΤΖΟΚΕΡ: Όμορφα Χριστούγεννα για έναν – ΠΙΝΑΚΑΣ

ΤΖΟΚΕΡ: Όμορφα Χριστούγεννα για έναν – ΠΙΝΑΚΑΣ

Αρκετές χιλιάδες ευρώ θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό ο τυχερός στην δεύτερη κατηγορία της κλήρωσης του Τζοκερ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (16/12). 

Λόγω του ότι την Πέμπτη (13/12) τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ που μοίραζε η κλήρωσε του Τζοκερ βρήκαν κατόχους, την Κυριακή (16/12) κληρώθηκε το ποσό των 600, 000 ευρώ. 

Στην πρώτη κατηγορία δεν βρέθηκε κανένας τυχερός, έτσι στην επόμενη κλήρωση οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας θα μοιραστούν τουλάχιστον 800,000 ευρώ.   

Ωστόσο, στην δεύτερη κατηγορία βρέθηκε ένας και μοναδικός τυχερός που βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των €67.492,64. 

Ο τυχερός από την Ξάνθη, αναμένεται να κάνει όμορφα Χριστούγεννα με το ποσό που κέρδισε και προφανώς δεν είχε υπολογίσει στον προϋπολογισμό του για τις γιορτές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Έδειξε τους υπαίτιους για τα προβλήματα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – «Κάποιοι δεν τηρούν τα πρωτόκολλα, το πήρα πάνω μου»

Αφθώδης πυρετός: Έδειξε τους υπαίτιους για τα προβλήματα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – «Κάποιοι δεν τηρούν τα πρωτόκολλα, το πήρα πάνω μου»

Σαφή μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, έστειλε για ακόμη μια φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος τοποθετήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης για τα φλέγοντα ζητήματα που ταλανίζουν την επικαιρότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE