ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιχμηρός ο Πρόεδρος κατά των γιατρών - Απάντηση από Γραμματέα της Παιδιατρικής Εταιρείας

Αιχμηρός ο Πρόεδρος κατά των γιατρών - Απάντηση από Γραμματέα της Παιδιατρικής Εταιρείας

Να καταθέσουν τις φορολογικές τους δηλώσεις κάλεσε τους γιατρούς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε συνέντευξη του την Δευτέρα (17/12) στο OMEGA.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε: «Nα θέσουμε όλοι πάνω απ’ όλα το κοινωνικό καλό, δεύτερο χωρίς αμφιβολία την καλή αμοιβή του επιστήμονα, εξ’ ου και είναι γενναιόδωρες οι προσφορές, ή οι προτάσεις της Κυβέρνησης και του ΟΑΥ προς τους γιατρούς».

Eνώ έστειλε το μήνυμα ότι: «Πρέπει να προσγειώσουν όσους έδωσαν όρκο στον Ιπποκράτη, διότι δεν τον έδωσαν μόνο για να πλουτίσουν».

Απάντηση από γιατρούς:

Ο Γραμματέας της Παιδιατρικής Εταιρείας Μιχάλης Αναστασιάδης, μιλώντας την Τρίτη (18/12) στο ΡΙΚ, ανέφερε: «Αν ξαφνικά έχουμε στοχοποιήσει μια επαγγελματική ομάδα και την φωτογραφίζουμε ως απατεώνες, να με συγχωρέσετε αλλά νομίζω αυτό έχει ξεπεράσει κάθε όριο»

Eνώ τέλος συμπλήρωσε: «Eίμαστε μια ομάδα που υπόκειται σε πολύ αυστηρούς ελέγχους από το Τμήμα Φορολογίας. Φτάνουμε σε σημείο να λέγεται μεταξύ των γιατρών μα καλά δεν υπάρχει άλλο επαγγελματικός κλάδος που να ασχολείται μαζί του το Τμήμα».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top