ΠΑΦΟΣ: Δεκάδες χιλιάδες ευρώ η λεία των διαρρηκτών- Ο τρόπος δράσης τους

ΠΑΦΟΣ: Δεκάδες χιλιάδες ευρώ η λεία των διαρρηκτών- Ο τρόπος δράσης τους

Υπόθεση διάρρηξης εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας αλλοδαπού διερευνά το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κλάπηκε χρηματικό ποσό από διαμέρισμα σεσυγκρότημα διαμερισμάτων , που ο παραπονούμενος χρησιμοποιεί ως εξοχική κατοικία .

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο αφού παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος.

Όπως διαφάνηκε από την διάρρηξη οι δράστες απέσπασαν από χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο και το οποίο παραβίασαν το χρηματικό ποσό των 15.000 δολαρίων και 11.000 ευρώ.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE