ΠΑΦΟΣ: Δεκάδες χιλιάδες ευρώ η λεία των διαρρηκτών- Ο τρόπος δράσης τους

ΠΑΦΟΣ: Δεκάδες χιλιάδες ευρώ η λεία των διαρρηκτών- Ο τρόπος δράσης τους

Υπόθεση διάρρηξης εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας αλλοδαπού διερευνά το ΤΑΕ Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κλάπηκε χρηματικό ποσό από διαμέρισμα σεσυγκρότημα διαμερισμάτων , που ο παραπονούμενος χρησιμοποιεί ως εξοχική κατοικία .

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο αφού παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος.

Όπως διαφάνηκε από την διάρρηξη οι δράστες απέσπασαν από χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο και το οποίο παραβίασαν το χρηματικό ποσό των 15.000 δολαρίων και 11.000 ευρώ.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE