ΜΕΓΑΛΟ βήμα στη… νέα καριέρα του πρώην άσου των ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα!

ΜΕΓΑΛΟ βήμα στη… νέα καριέρα του πρώην άσου των ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα, Εστεμπάν «Τάνο» Σολάρι, ο οποίος ακολουθεί πλέον το επάγγελμα του προπονητή, είναι από σήμερα, βοηθός προπονητής της… Εθνικής Αργεντινής U20, μετά από εισήγηση του προπονητή Φερνάντο Μπατίστα!

Σημειώνουμε ότι ο Σολάρι κατέχει διπλώματα προπονητή φυσικής κατάστασης και τεχνικού διευθυντή, ενώ τα πρώτα του βήματα στην προπονητική, τα έκανε στα τμήματα της Ροζάριο Σεντράλ και σίγουρα η Εθνική Αργεντινής, έστω και η U20, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα του στους πάγκους, η οποία είναι ακόμα σε… πρώιμο στάδιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

Στην ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σημασία της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στο ΚΕΝ Λάρνακας, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE