ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για Τάμαρι! – Ποιος τον ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ και πότε λογαριάζει να τον πουλήσει ο ΑΠΟΕΛ…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για Τάμαρι! – Ποιος τον ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ και πότε λογαριάζει να τον πουλήσει ο ΑΠΟΕΛ…

Σε σημερινές (18/12) του δηλώσεις, ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, αποκάλυψε ποιος… ανακάλυψε τον Τάμαρι και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πουληθεί τον Ιανουάριο, αφήνοντας ανοιχτό «παράθυρο» για το ερχόμενο καλοκαίρι!

Συγκεκριμένα, είπε:

«Προτάθηκε στον Τόζα Σάμπουριτς και τον παρακολούθησαν μαζί με τον πρώην σκάουτερ τον κ. Ροδόλφο Βας. Μας έπεισαν ότι είναι μία αξιόλογη περίπτωση και στείλαμε τον προπονητή μας (σ.σ. Μπρούνο Μπαλταζάρ) να τον παρακολουθήσει επί της ευκαιρίας του αγώνα της Εθνικής Κύπρου στην Ιορδανία.

Όταν επέστρεψε, μας ανέφερε ότι αξίζει η περίπτωση του και στη συνέχεια προχωρήσαμε στις διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα μείναμε μία μέρα έξτρα στην Ιορδανία, για να πετύχουμε τη συμφωνία για τριετές συμβόλαιο και όχι διετές, όπως και έγινε.

Αυτή τη στιγμή χωνέψετε το, δεν πωλείται ο Τάμαρι. ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. Να είμαστε και λίγο προσγειωμένοι, στην Κύπρο αγωνίζεται.

Δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης και αποκλείεται να τον πουλήσουμε στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Ο Ταμάρι θα πωληθεί όταν το κρίνει η διοίκηση. Δεν αποκλείω να γίνει το καλοκαίρι, εάν έρθει μία καλή πρόταση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top