Ποδηλάτης έφερε τα πάνω κάτω στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Ποδηλάτης έφερε τα πάνω κάτω στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Ποδηλάτης κινείται αντίθετα στο ρεύμα κατεύθυνσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, λίγο μετά τις 12:00 (19/12) επαγγελματίας ποδηλάτης εντοπίστηκε από την Αστυνομία να κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, προκαλώντας σοβαρό θέμα ασφαλείας του ιδίου αλλά και διερχόμενων οδηγών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο μετά από καταγγελία οδηγών έσπευσαν μέλη της αστυνομικής δύναμης τα οποία εντόπισαν τον ποδηλάτη και προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, καθώς η ενέργεια του να κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή της τροχαίας κίνησης εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους.

Μάλιστα, το περιπολικό που έσπευσε στο σημείο τον συνοδεύει ώστε να φτάσει ασφαλής στην πλησιέστερη έξοδο του αυτοκινητοδρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.