Ποδηλάτης έφερε τα πάνω κάτω στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Ποδηλάτης έφερε τα πάνω κάτω στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Ποδηλάτης κινείται αντίθετα στο ρεύμα κατεύθυνσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, λίγο μετά τις 12:00 (19/12) επαγγελματίας ποδηλάτης εντοπίστηκε από την Αστυνομία να κινείται στην αντίθετη κατεύθυνση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, προκαλώντας σοβαρό θέμα ασφαλείας του ιδίου αλλά και διερχόμενων οδηγών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο μετά από καταγγελία οδηγών έσπευσαν μέλη της αστυνομικής δύναμης τα οποία εντόπισαν τον ποδηλάτη και προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, καθώς η ενέργεια του να κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή της τροχαίας κίνησης εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους.

Μάλιστα, το περιπολικό που έσπευσε στο σημείο τον συνοδεύει ώστε να φτάσει ασφαλής στην πλησιέστερη έξοδο του αυτοκινητοδρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE