ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συγκινητικά λόγια στο ΑΝΤΙΟ ΑΠΟΕΛ από τον Αλεξάνδρου! Τι αποκάλυψε για Τάμαρι και το σκηνικό των δυο

Συγκινητικά λόγια στο ΑΝΤΙΟ ΑΠΟΕΛ από τον Αλεξάνδρου! Τι αποκάλυψε για Τάμαρι και το σκηνικό των δυο

Με το πέρας του αγώνα κυπέλλου ΑΠΟΕΛ – Αγία Νάπα, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision ο αριστεροπόδαρος άσος, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ο οποίος μετά από 18 χρόνια φεύγει από τον ΑΠΟΕΛ για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Όλα όσα είπε ο Αλεξάνδρου: 

«Ήταν το τέλος ενός κύκλου. Είμαι πολύ περήφανος που φεύγω από την ομάδα με τόσες επιτυχίες. Η ομάδα πρέπει να έχει συνέχεια. Το ΑΠΟΕΛ είναι η οικογένεια μου το έχω πει ξανά. Είχα σαν πρότυπο τον Γιάννο Ιωάννου και ήθελα να τον φτάσω. Θα πούμε εις το επανιδείν! Δεν προσπάθησα να χαϊδέψω αυτά αλλά αυτό που έζησα τις τελευταίες δύο μέρες ήταν πραγματικά συγκινητικό. Προσπάθησα μέσα στο γήπεδο να κερδίσω τον σεβασμό και είμαι περήφανος που τα κατάφερα. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι. Νομίζω θα ήταν κρίμα να αναφέρω κάποιους και να αφήσω άλλους πίσω».

Η πρώτη συμμετοχή: «Η πρώτη μου συμμετοχή ήταν το 2000 με τον Ανδρέα Μιχαηλίδη και ήταν κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας. Οι πιο μεγάλοι πρέπει να καθοδηγήσουν τους νέους παίκτες και να τους βοηθούν».

Η αγκαλιά από τον Αλ Τάμαρι: «Το μέλλον του ΑΠΟΕΛ είναι να βοηθήσουν τα μικρά παιδιά. Έρχονται μεγάλα ταλέντα. Ο Μούσα Αλ Τάμαρι σκεφτόταν να τα παρατήσει λόγω της γλώσσας της διαφορετικής κουλτούρας, για αυτό είπα ότι θέλουν βοήθεια και καθοδήγηση».

Τι κρατάει: «Κάθε πρωτάθλημα ήταν σπουδαία στιγμή γιατί χωρίς αυτά δεν θα έρχονταν τα υπόλοιπα. Κρατάω τα πάντα. Όλα τα καλά, τα κακά και όλες τις φιλίες».

Γιατί φεύγει: «Φεύγω γιατί θέλω να παίξω. Το ήξερα ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Πάντα πίστευα με την δουλειά μου πως θα κερδίσω χρόνο. Μίλησα με τον προπονητή και με σεβάστηκε και με βοήθησε να πάρω την απόφαση μου. Είναι πολύ καλός προπονητής. Ελπίζω να βοηθηθεί στην προσπάθεια του».

Σχόλιο για το κυπριακό ποδόσφαιρο: «Πρέπει να προστατέψουμε το ποδόσφαιρο γιατί του κάναμε πολλές ζημιές τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο γιατί είναι κρίμα και πρέπει να βρεθεί μια λύση».

Ακολούθως ο Τάμαρι πήρε το μικρόφωνο και ανέφερε στον Αλεξάνδρου «Good luck» (καλή τύχη) με τους δυο παίκτες να αγκαλιάζονται.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top