Aποκάλυψη που θα συζητηθεί: «Σκέφτηκε να φύγει από τον ΑΠΟΕΛ ο Αλ Τάμαρι

Aποκάλυψη που θα συζητηθεί: «Σκέφτηκε να φύγει από τον ΑΠΟΕΛ ο Αλ Τάμαρι

«Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω…» ανέφερε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ρίχνοντας στη συνέχεια την «βόμβα» του για τον ομολογουμένως καλύτερο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ τη φετινή χρονιά.

Ο λόγος για τον Αλ Τάμαρι με τον οποίο ο 35χρονος ποδοσφαιριστής των «γαλαζοκιτρίων» διατηρεί εξαιρετική σχέση όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του.

Προχώρησε όμως και σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί δηλώνοντας πως ο Ιορδανός ποδοσφαιριστής του αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να διακόψει το συμβόλαιο του με τον ΑΠΟΕΛ και να επιστρέψει στη χώρα του, καθώς λόγω κουλτούρας, συνθηκών και γλώσσας, δυσκολευόταν να προσαρμοστεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE