ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέφτει στον 1 βαθμό η θερμοκρασία - Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού

Πέφτει στον 1 βαθμό η θερμοκρασία - Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού

Ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

Την Πέμπτη (20/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα, που το πρωί δυνατό να δώσουν µεµονωµένες ελαφρές βροχές. Νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρείται τοπική αραιή οµίχλη, που σύντοµα θα διαλυθεί. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 µποφόρ αλλά στα δυτικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στον ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα και το βράδυ θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το Σάββατο, διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα και το βράδυ θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να παραµείνει λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top