Ηχηρός χωρισμός – Κύπρια παρουσιάστρια χώρισε ύστερα από 4 χρόνια σχέσης

Ηχηρός χωρισμός – Κύπρια παρουσιάστρια χώρισε ύστερα από 4 χρόνια σχέσης

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Κύπρια παρουσιάστρια αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της.

Ο λόγος για την Τζώρτζια Παναγή, η οποία αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον σύντροφό της.

Η Τζώρτζια Παναγή είχε μια μακροχρόνια σχέση, η οποία μετρούσε τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline την αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη και μπορούμε να την δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής, 21/12, στην εκπομπή «Λούης Night Show».  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.