ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο νοσοκομείο οδηγός – Όχημα συγκρούστηκε με βαν

ΤΡΟΧΑΙΟ – ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο νοσοκομείο οδηγός – Όχημα συγκρούστηκε με βαν

Τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί των οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (20/12) στον δρόμο Αγίου Τριμιθιάς - Ανθούπολης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ένας οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ ο άλλος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με σοβαρότερα τραύματα.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ιδιωτικό όχημα και βαν.

Στο σημείο έσπευσε και Πυροσβεστική, για απεγκλωβισμό του ενός οδηγού.

Μ. Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE