ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες - Σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου

Πυρκαγιά ξέσπασε σε όχημα στο δρομο Μαλιάς προς Άρσος, τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/12). 

Η ώρα 03:20 τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/12) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα στο δρόμο Μαλιάς προς Άρσος στην Επαρχία Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου Λεμεσού με 1 πυροσβεστικό όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:10.

Το μηχανοκίνητο όχημα βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου πριν την είσοδο του χωριού Μαλιά.

Από την πυρκαγιά ολόκληρο το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημίες.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε αυλός τυλιχτήρα.

Η σκηνή παραδόθηκε στην αστυνομία και το πρωί της Παρασκεύης (21/12) θα διενεργηθούν εξετάσεις σε συνεργασία των δύο υπηρεσιών, για διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE