Σαν βασιλικό ζεύγος υποδέχτηκαν την Κορτζιά και τον Πιέρο στις Μαλδίβες – VIDEO &  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σαν βασιλικό ζεύγος υποδέχτηκαν την Κορτζιά και τον Πιέρο στις Μαλδίβες – VIDEO &  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Μαρία Κορτζιά και ο Πιέρος Σωτηρίου από την Πέμπτη, 20/12, βρίσκονται στις εξωτικές Μαλδίβες, όπου τους υποδέχτηκαν με τύμπανα, χειροκροτήματα και λουλούδια.

Εντύπωσιαστήκαμε από τον τρόπο που υποδέχτηκε το προσωπικό του ξενοδοχείου στις Μαλδίβες τον Πιέρο Σωτηρίου και την Μαρία Κορτζιά.

Το λαμπερό ζεύγος της κυπριακής showbiz αφίχθη την Πέμπτη, 20/12, στα νησιά Fushifaru. Το προσωπικό τους υποδέχτηκε με τύμπανα και μουσικές. Στέκονταν στην γραμμή άντρες και γυναίκες για το καλωσόρισμά τους, φορώντας το πιο ζεστό τους χαμόγελο. 

Ζεστές πετσέτες και λουλούδια περίμεναν την Μαρία Κορτζιά και τον Πιέρο Σωτηρίου.

Η Μαρία Κορτζιά στην πρώτη της ανάρτηση από τις Μαλδίβες σχολίασε: 'Ο παράδεισος είναι μέρος για δύο'.

Δείτε τα σχετικά stories στα video που ακολουθούν:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE