Δήμαρχος Πάφου: «To Mall λειτουργεί χωρίς άδεια» – Ζήτησε την αναστολή λειτουργίας του

Δήμαρχος Πάφου: «To Mall λειτουργεί χωρίς άδεια» – Ζήτησε την αναστολή λειτουργίας του

Θέμα λειτουργίας του Mall Πάφου χωρίς άδεια θέτει ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, με το ΥΠΕΣ να απαντά στα όσα καταγγέλθηκαν.

 

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Πάφου μετά από επιτόπια επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα, συνοδευόμενος από λειτουργούς του Δήμου, εξέφρασε λύπη του γιατί «παρόλες τις υποσχέσεις που κατά καιρούς δίνονται, το Mall Πάφου έχει συμπληρώσει ακριβώς πέντε χρόνια λειτουργίας και εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς καμία άδεια». 


Όπως δήλωσε ο κ. Φαίδωνος, το Mall «δεν διαθέτει πιστοποιητικό τελικής έγκρισης και δεν έχει πολεοδομική άδεια και άδεια οικοδομής για την υφιστάμενη κατάσταση». 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE