ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες - Χιόνια στο Τρόοδος

ΚΑΙΡΟΣ: Βροχές και καταιγίδες - Χιόνια στο Τρόοδος

Βαροµετρικό χαµηλό θα επηρεάζει την περιοχή µέχρι το απόγευµα.

Την Πέμπτη (27/12) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές και πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, στα ανατολικά και στα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα σηµειωθεί χιονόπτωση. Από αργά το απόγευµα αναµένεται βελτίωση του καιρού. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά µέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα δυτικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα παρατηρείται παγετός.

Το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και γύρω στους µείον 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Παρασκευή (28/12) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να παραµείνει ελαφρώς πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το Σάββατο (29/12) θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που το βράδυ πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα παράλια ή και λίγα χιόνια στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Κυριακή (30/12) ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές και πιθανό καταιγίδα, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Αργά το απόγευµα ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, παραµένοντας όµως κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top