Δημοσιογράφος η Κύπρια παίκτρια του Power of Love – VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δημοσιογράφος η Κύπρια παίκτρια του Power of Love – VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το νέο Power of Love είναι προ των πυλών και η Κύπρια παίκτρια έχει δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες...

Η παίκτρια από την Κύπρο που θα μπει στο σπίτι του Power of Love είναι η Άννα Ελευθερίου.

Η Άννα Ελευθερίου είναι δημοσιογράφος, youtuber και instagrammer.

Την Άννα Ελευθερίου γνωρίσαμε μέσα από την αθλητική εκπομπή του Ανδρέα Αζά, αφού η δημοσιογράφος βρισκόταν στο πλευρό του.

Σπούδασε δημοσιογραφία στην Θεσσαλονίκη και στο κανάλι της στο youtube δίνει συμβουλές για την γυναικεία ομορφιά, την διατροφή, αλλά και την μόδα.

Το Power of Love με παρουσιάστρια την Μαρία Μπακοδήμου κάνει πρεμιέρα την Τρίτη, 1η Ιανουαρίου από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

Δείτε την Άννα Ελευθερίου μαζί με τον Ανδρέα Αζά στο τρέιλερ της εκπομπής 'Καρέ - Καρέ':

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ρευστότητα, δυσπιστία και μάχη συσπείρωσης στο πολιτικό σκηνικό-Πονοκέφαλος συσπείρωσης για τον ΔΗΣΥ

Βουλευτικές: Ρευστότητα, δυσπιστία και μάχη συσπείρωσης στο πολιτικό σκηνικό-Πονοκέφαλος συσπείρωσης για τον ΔΗΣΥ

Η νέα έρευνα της Rai Consultants για τον Alpha Κύπρου αποτυπώνει ένα πολιτικό τοπίο με έντονη ρευστότητα, χαμηλή εμπιστοσύνη προς τα κόμματα και υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων. Με την προεκλογική περίοδο να αποκτά σταδιακά δυναμική, τα κόμματα καλούνται να κινητοποιήσουν τη βάση τους, να επαναπατρίσουν διαρροές και να πείσουν ένα εκλογικό σώμα που εμφανίζεται επιφυλακτικό, αν όχι αποστασιοποιημένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE